Es Mangga Markisa

Bahan-bahan

  • 2 buah mangga setengah matang, potong-potong
  • 4 buah markisa, ambil buahnya
  • 150 gr nata de coco
  • 200 ml sirup markisa
  • 400 ml air
  • 600 gram es batu

Cara Membuat

  • Larutkan sirup markisa dan air. Masak sampai mendidih.
  • Matikan api, masukkan mangga. Aduk rata. Angkat dan biarkan sampai dingin.
  • Sajikan dengan potongan mangga, markisa, nata de coco dan es batu.

Untuk 6 porsi.

Sumber : Majalah Sekar edisi 67/11 Oktober 2011.

  

Passion Fruit and Mango with Ice Cube

Ingredients

  • 2 half-ripe mangoes, cubed
  • 4 passion fruits, take the flesh
  • 150 grams nata de coco
  • 200 cc passionfruit syrup
  • 400 cc fresh water
  • 600 grams ice cube

Method

  • Mix passionrut syrup with water, boiled.
  • Turn off stove, add mangoes. Stirred. Leave it until cooled down.
  • Served together with sliced manggoes, passion fruit, nata de coco and ice cubes.

For 6 portions

Tinggalkan Balasan