Bahan-bahan
- 2 buah mangga setengah matang, potong-potong
- 4 buah markisa, ambil buahnya
- 150 gr nata de coco
- 200 ml sirup markisa
- 400 ml air
- 600 gram es batu
Cara Membuat
- Larutkan sirup markisa dan air. Masak sampai mendidih.
- Matikan api, masukkan mangga. Aduk rata. Angkat dan biarkan sampai dingin.
- Sajikan dengan potongan mangga, markisa, nata de coco dan es batu.
Untuk 6 porsi.
Sumber : Majalah Sekar edisi 67/11 Oktober 2011.
Passion Fruit and Mango with Ice Cube
Ingredients
- 2 half-ripe mangoes, cubed
- 4 passion fruits, take the flesh
- 150 grams nata de coco
- 200 cc passionfruit syrup
- 400 cc fresh water
- 600 grams ice cube
Method
- Mix passionrut syrup with water, boiled.
- Turn off stove, add mangoes. Stirred. Leave it until cooled down.
- Served together with sliced manggoes, passion fruit, nata de coco and ice cubes.
For 6 portions